WHITE OLIVE ELITE HOTEL – ΡΕΘΥΜΝΟ

 Πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα κατηγορίας 5 αστέρων στην θέση «Σφακάκι» Ρεθύμνου Κρήτης, δυναμικότητας 70 δωματίων και 167 κλινών. Το συγκρότημα καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 3.500τ.μ. και αναπτύσσεται σε παραλιακό γήπεδο 3.500τ.μ. Αποτελείται ένα πενταώροφο κτίριο και διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με τρεις (3) πισίνες εκ των οποίων η μία είναι παιδική. Πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις που αφορούσαν την στατική ενίσχυση, την αναδιαμόρφωση των όψεων, την αλλαγή διαρρύθμισης για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας των κοινόχρηστων χώρων υποδοχής και εστιατορίου, την ριζική ανακαίνιση όλων των δωματίων, την εξασφάλιση πρόσβασης και διαμονής για ΑΜΕΑ, και την ενεργειακή αναβάθμιση του συγκροτήματος συνολικά.

(Τοπογραφικές Αποτυπώσεις , Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ TSOLAKIS ARCHITECTS

WHITE OLIVE PREMIUM LINDOS

Πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα κατηγορίας 4 αστέρων στην θέση «Πεύκοι» Λίνδου Ρόδου, δυναμικότητας 97 δωματίων και 195 κλινών. Το συγκρότημα καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 3.500τ.μ. και αναπτύσσεται σε γήπεδο 8.000τ.μ. Αποτελείται από δεκαέξι (16) κτίρια και διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με ένα πολυγήπεδο και δύο (2) πισίνες εκ των οποίων η μία είναι παιδική. Πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις που αφορούσαν την αναδιαμόρφωση των όψεων, την αλλαγή διαρρύθμισης για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας των κοινόχρηστων χώρων υποδοχής και εστιατορίου, την ριζική ανακαίνιση όλων των δωματίων, την εξασφάλιση πρόσβασης και διαμονής για ΑΜΕΑ, και την ενεργειακή αναβάθμιση του συγκροτήματος συνολικά. Στα κτίρια δωματίων, γίνεται ανακαίνιση χωρίς τροποποίηση των δωματίων, για την αισθητική τους αναβάθμιση και την βελτίωση της λειτουργικότητας σε συνδυασμό με τα απαιτούμενα κριτήρια για την λειτουργία του Ξενοδοχείου.

(Τοπογραφικές Αποτυπώσεις , Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

SANT’ AGATA VILLAS

Πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων στην θέση «Αγία Αγάθη» Ληξουρίου Κεφαλονιάς, δυναμικότητας 4 διαμερισμάτων και 16 κλινών. Αναπτύσσεται σε 4 κτίρια διαμερισμάτων επιφάνειας 115τ.μ. το καθένα, τα οποία διαθέτουν ατομική κολυμβητική δεξαμενή 50τ.μ.. Στο συγκρότημα περιλαμβάνεται κοινόχρηστο κτίριο εξυπηρέτησης εμβαδού 135τ.μ.. Έχει ανεγερθεί σε έκταση 15 στρεμμάτων και διαθέτει πανοραμική θέα προς τις νήσους Βαρδιάνους.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

MOXY PATRA MARINA

Ξενοδοχείο 3 αστέρων εντός οικοπέδου εμβαδού 1.563,57 μ2, επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Κύπρου & Αμμοχώστου, στην Τερψιθέα Πατρών δυναμικότητας 116 δωματίων και 200 κλινών, το οποίο λειτουργούσε από το 1970 με την ονομασία «Μωρέας» και ανακαινίστηκε πλήρως το έτος 2019. Αναπτύσσεται σε 8 στάθμες συνολικής επιφάνειας 5.600τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα στον ακάλυπτο χώρο. Το κτίριο, αντιμετωπίστηκε ως τοπόσημο του παραλιακού μετώπου της Πάτρας, και μεταμορφώθηκε σε ένα εξελιγμένο χώρο σύγχρονης αισθητικής, που σκοπό έχει να προσεγγίσει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πιο διαδραστικού κοινού της πόλης: των νέων, των φοιτητών και των ταξιδιωτών. Με μότο «Now and Wow» και τεχνολογικά προηγμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, το Moxy Patra Marina είναι ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, τόσο για τη χώρα όσο και για την τοπική κοινωνία. Αποτελεί ένα σημαντικό έργο για τον τουρισμό της Πάτρας που στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά στη δημιουργία κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών αξιών.

(Τοπογραφικές – Αρχιτεκτονικές – Στατικές Αποτυπώσεις)

ENALION SUITES

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 3 αστέρων τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων στην Λάσση Αργοστολίου Κεφαλληνίας δυναμικότητας 26 διαμερισμάτων και 90 κλινών. Αναπτύσσεται σε 6 κτίρια συνολικής επιφάνειας 2.900τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα 200τ.μ.. Είναι χτισμένο μέσα σε έναν κατάφυτο κήπο εναρμονισμένο με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, πάνω ακριβώς στον όρμο της Παλαιοσταφίδας δίνοντας την αίσθηση ότι ταξιδεύει στη θάλασσα, όπως εξάλλου δηλώνει και το όνομά του.

(Τοπογραφικές – Αρχιτεκτονικές – Στατικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

ALAMIS LUX

Υπό ανέγερση Ξενοδοχείο 3 αστέρων στον Πλάνο Ζακύνθου δυναμικότητας 21 δωματίων και 47 κλινών. Αναπτύσσεται σε 2 διώροφα κτίρια με σοφίτα και υπόγεια συνολικής επιφάνειας 1.200τ.μ. τα οποία διατάσσονται σε σχήμα Γ, με στόχο να δημιουργηθεί μια εσωτερική αυλή – αγκαλιά με δύο πισίνες εμβαδού 150τ.μ., στην οποία στρέφονται οι πτέρυγες των δωματίων. Όγκοι λευκής απόχρωσης δημιουργούν εσοχές και προεξοχές και συνδυάζονται με διάτρητα μεταλλικά λευκά πανέλα (κλοστρά) τα οποία διαμορφώνουν σκιερούς ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους

(Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Η/Μ Εγκαταστάσεων).

ELEGANCE SUITES

Ξενοδοχείο 5 αστέρων κλασσικού τύπου στο Τραγάκι Ζακύνθου, δυναμικότητας 24 δωματίων και 49 κλινών. Πρόκειται για κτίριο 2.800τ.μ. το οποίο κατασκευάστηκε αρχικά το 1984 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2015. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος και διαθέτει περιβάλλοντα χώρο 14 στρεμμάτων, κοινόχρηστη πισίνα 220τ.μ. και 5 ιδιωτικές πισίνες.

(Μελέτη Αρχιτεκτονικών, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

NAIADES VILLAS

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων στα Νιφορέικα Αχαΐας δυναμικότητας 18 διαμερισμάτων και 54 κλινών. Αναπτύσσεται σε 10 κτίρια συνολικής επιφάνειας 1.000τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα 120τ.μ.. Έχει ανεγερθεί σε έκταση 4 στρεμμάτων σε απόσταση 80μ από την παραλία του ομώνυμου οικισμού.

(Μελέτη και Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών και Στατικών, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

GARDELLI RESORT

Συγκρότημα δύο ξενοδοχείων στον Λαγανά Ζακύνθου δυναμικότητας 80 δωματίων και 150 κλινών. Αποτελείται από τριώροφο κτίριο εμβαδού 2.000τ.μ. με πισίνα 210τ.μ. και τριώροφο κτίριο 1.300τ.μ. με πισίνα 140τ.μ. Το συγκρότημα κατασκευάστηκε αρχικά στα τέλη της δεκαετίας του 70’ και ανακαινίστηκε πλήρως το 2011.

(Μελέτη και Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

PERATZADA 1811

Ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Βαθύ Ιθάκης, δυναμικότητας 18 δωματίων και 37 κλινών. Πρόκειται για νεοκλασική έπαυλη τεσσάρων κτιρίων συνολικού εμβαδού 1.300τ.μ., αρχικής κατασκευής κατά το 1811, η οποία το 1999 μετατράπηκε σε boutique ξενοδοχείο. Δεσπόζει στο λιμάνι του Βαθέως προς το οποίο διαθέτει απρόσκοπτη θέα.

(Αρχιτεκτονικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).