ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ
ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Η Cerved Property Services αποτελεί πολυεθνική εταιρεία που παρέχει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών επί ακινήτων, όπως υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου, κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, εκτιμήσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις.

Η C.B.L Πάτρας, Βιομηχανία Παραγωγής Φαρμακευτικών Ουσιών, είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές φαρμακευτικών πεπτιδίων στον κόσμο, ηγέτης στην Ελλάδα στην τεχνολογία και στη παγκόσμια παραγωγή πεπτιδίων.

H Lidl θεωρείται σήμερα μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εμπορίου τροφίμων στην Ευρώπη. Η Lidl-Hellas άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 1999 και σήμερα, μετράει πάνω από 220 καταστήματα και τέσσερα κέντρα διανομής σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας πάνω από 5.000 συνεργάτες.

Η Cavo Mare Villas αποτελεί εταιρεία ανάπτυξης πολυτελών κατοικιών στην περιοχή της Ζακύνθου. Οι βίλλες της διακρίνονται για την πολυτέλεια τους, τις παροχόμενες σε αυτές υπηρεσίες και την ιδιωτικότητα που εξασφαλίζουν στον πελάτη.

H Pretty Greek Villas είναι βρετανικών συμφερόντων εταιρεία διαχείρισης κρατήσεων και ανάπτυξης τουριστικών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει χαρτοφυλάκιο πολυτελέστατων κατοικιών οι οποίες διαθέτουν ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες.

EMBLISI CLUB, ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Emelisse Nature Resort βραβευμένου ως ενός από τα 100 καλύτερα της Ευρώπης, με συνεχή ανάπτυξη μέσω επενδύσεων στον τουριστικό τομέα στην περιοχή του Φισκάρδου Κεφαλονιάς.

Η Janssen ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Johnson & Johnson, την πληρέστερη εταιρεία φροντίδας υγείας στον κόσμο. Στην Ελλάδα η Janssen ξεκίνησε ως επιστημονικό γραφείο το 1973 και πλέον συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες της χώρας.

Η Surreal Hotels & Resorts (μέρος της Surreal Hospitality & Construction Group LTD) είναι μια εδραιωμένη ξενοδοχειακή αλυσίδα με εξειδίκευση στη διαχείριση, εκμίσθωση και ανάπτυξη ξενοδοχείων. Εκμεταλλεύεται πάνω από 20 τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.

Η Grivalia Management Company Α.Ε. είναι μια νέα εταιρεία διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία ιδρύθηκε από ανώτατα στελέχη της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, πριν την συγχώνευση με την Eurobank Ergasias Α.Ε.. Η ομάδα συνδυάζει μοναδική εξειδίκευση, γνώση και πρακτική εμπειρία στην ακίνητη περιουσία, όπως γραφεία, εμπορικά καταστημάτα, logistics, τουριστικά, οικιστικά.

Η Rainbow Tours είναι πολωνικών συμφερόντων πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλον το κόσμο τόσο ως τουριστικός πράκτορας όσο και ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής ξενοδοχειακών συγκροτημάτων μέσω των θυγατρικών της.

Η Σ.ΚΟ.Σ. ιδρύθηκε το 1998 με μετόχους τις Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών των περιοχών που παράγεται η κορινθιακή σταφίδα, και είναι ο καθολικός διάδοχος του Α.Σ.Ο. καθώς της μεταβιβάσθηκε το 80% της περιουσίας του, που απαριθμεί πάνω από 500 ακίνητα στην Δυτική Ελλάδα.

Η ΧΙΩΝ δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής θαλασσινού αλατιού διανέμοντας την παραγωγή της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στο εξωτερικό τα είδη της κατατάσσονται ως πολυτελείας λόγω της εξαιρετικής ποιότητας τους.

O όμιλος EL PACK είναι ο μεγαλύτερος καθετοποιημένος όμιλος στον Ελλαδικό χώρο που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία χάρτου και χαρτοκιβωτίων.