ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ
ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Η Cerved Property Services αποτελεί πολυεθνική εταιρεία που παρέχει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών επί ακινήτων, όπως υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου, κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, εκτιμήσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις.

Η C.B.L Πάτρας, Βιομηχανία Παραγωγής Φαρμακευτικών Ουσιών, είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές φαρμακευτικών πεπτιδίων στον κόσμο, ηγέτης στην Ελλάδα στην τεχνολογία και στη παγκόσμια παραγωγή πεπτιδίων.

H Lidl θεωρείται σήμερα μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εμπορίου τροφίμων στην Ευρώπη. Η Lidl-Hellas άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 1999 και σήμερα, μετράει πάνω από 220 καταστήματα και τέσσερα κέντρα διανομής σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας πάνω από 5.000 συνεργάτες.

Η Cavo Mare Villas αποτελεί εταιρεία ανάπτυξης πολυτελών κατοικιών στην περιοχή της Ζακύνθου. Οι βίλλες της διακρίνονται για την πολυτέλεια τους, τις παροχόμενες σε αυτές υπηρεσίες και την ιδιωτικότητα που εξασφαλίζουν στον πελάτη.

EMBLISI CLUB, ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Emelisse Nature Resort βραβευμένου ως ενός από τα 100 καλύτερα της Ευρώπης, με συνεχή ανάπτυξη μέσω επενδύσεων στον τουριστικό τομέα στην περιοχή του Φισκάρδου Κεφαλονιάς.

Η Surreal Hotels & Resorts (μέρος της Surreal Hospitality & Construction Group LTD) είναι μια εδραιωμένη ξενοδοχειακή αλυσίδα με εξειδίκευση στη διαχείριση, εκμίσθωση και ανάπτυξη ξενοδοχείων. Εκμεταλλεύεται πάνω από 20 τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.

Η Grivalia Management Company Α.Ε. είναι μια νέα εταιρεία διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οποία ιδρύθηκε από ανώτατα στελέχη της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, πριν την συγχώνευση με την Eurobank Ergasias Α.Ε.. Η ομάδα συνδυάζει μοναδική εξειδίκευση, γνώση και πρακτική εμπειρία στην ακίνητη περιουσία, όπως γραφεία, εμπορικά καταστημάτα, logistics, τουριστικά, οικιστικά.

Η Rainbow Tours είναι πολωνικών συμφερόντων πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλον το κόσμο τόσο ως τουριστικός πράκτορας όσο και ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής ξενοδοχειακών συγκροτημάτων μέσω των θυγατρικών της.

Η Σ.ΚΟ.Σ. ιδρύθηκε το 1998 με μετόχους τις Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών των περιοχών που παράγεται η κορινθιακή σταφίδα, και είναι ο καθολικός διάδοχος του Α.Σ.Ο. καθώς της μεταβιβάσθηκε το 80% της περιουσίας του, που απαριθμεί πάνω από 500 ακίνητα στην Δυτική Ελλάδα.

Η ΧΙΩΝ δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής θαλασσινού αλατιού διανέμοντας την παραγωγή της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στο εξωτερικό τα είδη της κατατάσσονται ως πολυτελείας λόγω της εξαιρετικής ποιότητας τους.

O όμιλος EL PACK είναι ο μεγαλύτερος καθετοποιημένος όμιλος στον Ελλαδικό χώρο που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία χάρτου και χαρτοκιβωτίων.

Η Pepper Hellas είναι μια εταιρεία  Ανεξάρτητων Διαχειριστών Περιουσιακών Στοιχείων με εξειδίκευση στη διαχείριση και στις εκτιμήσεις ακινήτων. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, απασχολώντας εξειδικευμένο προσωπικό,  χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και μεταφέροντας τεχνογνωσία και τις βέλτιστες πρακτικές από την διεθνή και πολυετή εμπειρία μας.Ο Όμιλος Pepper είναι ένας διεθνής όμιλος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που ειδικεύεται στην Εξυπηρέτηση Δανείων καθώς και στη Διαχείριση Περιουσιακών Στοιχείων & Ακινήτων. Παρέχει προσαρμοσμένες ειδικές υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων & ακινήτων. Στον τομέα της εξυπηρέτησης δανείων, προσφέρει στους πελάτες του ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών εσωτερικής διαχείρισης δανείων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους για όλο το κύκλο ζωής ενός δανείου.

Το 2018, ο όμιλος Pepper εξαγόρασε την AVENT A.E. (NAI Hellas), ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του στην Ευρώπη μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ισπανία, και την Κύπρο.

Η δημιουργία της Avramar — που συνδυάζει την ελληνική αύρα με την ισπανική θάλασσα (mar) — ανακοινώθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2021, μέσα από την συγχώνευση των άλλοτε ισχυρών παικτών του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών, δηλαδή του ομίλου Ανδρομέδα και των εταιρειών Νηρέα, Σελόντα και Περσέα. Αποτελεί σήμερα την ηγέτιδα στη μεσογειακή υδατοκαλλιέργεια.

Η ALSVIT ιδρύθηκε το 2006, και μετέφερε την έδρα της στην Ελλάδα το 2014, και έκτοτε έχει χτίσει την φήμη της στην ελληνική κτηματαγορά. Από το 2019 η Alsvit έγινε μέρος του Ομίλου Hipoges, μιας από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες στον τομέα της Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων με περισσότερα από 46 δισεκατομμύρια ευρώ διαχειριζόμενων περιουσιακών στοιχείων. Σήμερα η ALSVIT μέσω της γνώσης της τοπικής αγοράς και της διεθνούς τεχνογνωσίας της Hipoges έχει γίνει κορυφαίος πάροχος καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών ακινήτων σε όλα τα συστημικά ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την πλειοψηφία των διεθνών επενδυτών και υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Η ALSVIT διαχειρίζεται σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 3.600 εμπορικά, βιομηχανικά και οικιστικά ακίνητα σε όλη την Ελλάδα