ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
"RES, NON VERBA"

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΑΝΤΙΠΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (2022)

Συγκρότημα τριών τουριστικών κατοικιών των 110τ.μ. έκαστη με ιδιωτικές κολυμβητικές δεξαμενές 30τ.μ.. Αναπτύσσονται σε οικόπεδο επιφανείας 1200τ.μ. και διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό, ιδιωτικότητα και απρόσκοπτη θέα προς το Ιόνιο.

(Μελέτη Αρχιτεκτονικών, Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΔΙΩΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΠΑΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΑΤΡΑ (2022)

Ανακατασκευή διώροφης πολυκατοικίας με υπόγειο και δώμα στο κέντρο της Πάτρας, συνολικής επιφανείας 290τ.μ. και αρχικής κατασκευής το έτος 1955. Αναβαθμίστηκε ενεργειακά και διαρρυθμίστηκε σε 3 ανεξάρτητα διαμερίσματα.

(Μελέτη και  Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη/Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Επιστασία)

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΕΓΛΥΚΑΔΑ, ΠΑΤΡΑ (2021)

Διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο εμβαδού κύριων χώρων 165τ.μ., με υπόγειους βοηθητικούς χώρους 110τ.μ., στην περιοχή Εγλυκάδας Πατρών. Διαθέτει κολυμβητική δεξαμενή 32τ.μ. και περιβάλλοντα χώρο 600τ.μ. πλήρως διαμορφωμένο.

(Μελέτη και  Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη/Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ADESIGN

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (2021)

Ανακαίνιση Κατοικίας στην Σαντορίνη, στην περιοχή «Ημεροβίγλι» με απρόσκοπτη θέα προς το Αιγαίον Πέλαγος. Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα με επιφάνεια 81,00τ.μ. και περιβάλλοντα χώρο 150,00τ.μ.. Συνδυάζει φυσική ομορφιά, κυκλαδίτη αρχιτεκτονική και μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

(Project Management , Μελέτη Η/Μ Εγκαταστάσεων, Επίβλεψη)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΚΑΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ, ΠΑΤΡΑ (2021)

Υπό ανέγερση διώροφη μονοκατοικία με σοφίτα εμβαδού κύριων χώρων 235τ.μ., στην περιοχή Προάστειο Πατρών, σε οικόπεδο εμβαδού 600τ.μ.. Επιλέγεται η δημιουργία ενός μακρόστενου παραλληλόγραμμου κτιριακού όγκου με άξονα από βορρά προς νότο, με τις μικρές πλευρές του κτιρίου σε επαφή με το κοινό όριο των όμορων οικοπέδων. Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης χωροθέτησης είναι η δημιουργία δύο κύριων όψεων με νοτιοανατολικό και βορειοδυτικό προσανατολισμό. Με την τοποθέτηση αυτή δημιουργούνται εκατέρωθεν των δύο όψεων του οικοπέδου δύο υπαίθριοι χώροι αναψυχής, φύτευσης και λοιπών λειτουργιών: στον μεν νοτιοανατολικό τοποθετείται κολυμβητική δεξαμενή 25τ.μ. και φύτευση, στον δε βορειοδυτικό η υπαίθρια θέση στάθμευσης, η κεντρική είσοδος στο κτίριο και φύτευση.

(Μελέτη/Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Project Management)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΑΒΡΟΚΩΜΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΒΟΛΙΜΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (2020)

Υπό ανέγερση συγκρότημα επτά διώροφων και δύο ισόγειων κατοικιών με κολυμβητικές δεξαμενές στις Βολίμες Ζακύνθου. Αναπτύσσεται σε έκταση 13 στρεμμάτων με συνολική δόμηση κτισμάτων 900τ.μ. Η κλίση του εδάφους δίνει τη δυνατότητα της ανάπτυξης των κατοικιών σε διαφορετικές στάθμες δίνοντας στο συγκρότημα την αίσθηση ενός νησιώτικου οικισμού και προσφέροντας παράλληλα ιδιωτικότητα στον χρήστη των υπαίθριων χώρων. Τα ανοίγματα των κτιρίων είναι στενά, υψίκορμα ώστε να παρομοιάζουν στα ανοίγματα του παραδοσιακού οικισμού στις Βολίμες και τα υλικά που κυριαρχούν είναι η πέτρα και το ξύλο, ενώ ο σοβάς, σε γήινες αποχρώσεις, χρησιμοποιείται στον περιβάλλοντα χώρο και στους ημιυπαίθριους χώρους.

(Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΤΣΙΛΙΒΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (2020)

Το συγκρότημα αποτελείται από πέντε ανεξάρτητες τουριστικές κατοικίες συνολικής επιφάνειας 590τ.μ. και αναπτύσσεται σε ελαιώνα 5,5στρεμμάτων στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Όλες οι κατοικίες εξυπηρετούνται από κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης και κάθε κατοικία διαθέτει ιδιωτικό υπαίθριο χώρο και πισίνα επιφάνειας 40,00τ.μ.. Το συγκρότημα αποτελείται μεν από ανεξάρτητες λειτουργικά τουριστικές κατοικίες, αλλά προβλέπεται κατασκευαστικά ενιαίο. Χαρακτηρίζεται από την μοντέρνα του αρχιτεκτονική με στοιχεία και γεωμετρίες από την τοπική αρχιτεκτονική της Ζακύνθου. Έτσι υπάρχουν οι κύριοι καθαροί παραλληλόγραμμοι όγκοι οι οποίοι συνοδεύονται από μικρότερους βοηθητικούς που δημιουργούν ένα ενιαίο οικιστικό σύνολο με μορφές που αναφέρονται στους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού. Στέγες και πέτρινοι όγκοι, εναλλάσσονται, δημιουργώντας ένα πολύπλευρο και αξιόλογο σύνολο. Επιπλέον οι διαμορφώσεις των επιπέδων των αυλών, έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο που να υποστηρίζουν τα κτήρια και να εντάσσονται καλύτερα στο φυσικό περιβάλλον. Το μεγαλύτερο μέρος του οικοπέδου διατηρείται ανέπαφο προκειμένου να υπερισχύει το φυσικό έναντι του τεχνητού.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ΥΠΟΣΚΑΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (2019)

Ανέγερση νέας κατοικίας στην Αντίπαρο, στην περιοχή «Παραθύρες» νοτιοδυτικά της χώρας. Η κατοικία αναπτύσσεται σε γήπεδο έκτασης 4495τ.μ.. Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται από δυτικά στο ψηλότερο σημείο του οικοπέδου. Συνολικά υλοποιούνται 207,33τ.μ. δόμησης υπέργεια και υπόσκαφα τμήματα και κολυμβητική δεξαμενή 115,00τ.μ.. Η κατοικία αναπτύσσεται ομαλά ως προς το ανάγλυφο και ενσωματώνει τις χρήσεις και τα επίπεδα της εσωτερικά και εξωτερικά πάνω στις ισοϋψείς για εναρμόνιση με το φυσικό τοπίο.

(Τοπογραφικές Αποτυπώσεις, Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΟΔΟΣ ΠΑΡΝΗΘΟΣ, ΕΚΑΛΗ (2019)

Υπό ανακατασκευή / ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενη διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο του έτους 1980 εμβαδού 1.000τ.μ. στην Κηφισιά. Βρίσκεται σε οικόπεδο 2.500τ.μ. το οποίο διαμορφώνεται πλήρως με φύτευση, αβαθή στοιχεία νερού και με την κατασκευή κολυμβητικής δεξαμενής 100,00τ.μ.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών – Στατικές Αποτυπώσεις).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ΥΠΟΣΚΑΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (2019)

Ανέγερση νέας κατοικίας στην Αντίπαρο, στην περιοχή «Παραθύρες», νοτιοδυτικά της χώρας, σε γήπεδο έκτασης 4536τ.μ.. Η κατοικία αναπτύσσεται ομαλά ως προς το ανάγλυφο και ενσωματώνει τις χρήσεις και τα επίπεδα της εσωτερικά και εξωτερικά πάνω στις ισοϋψείς για εναρμόνιση με το φυσικό τοπίο. Η κατοικία αποτελείται από τρία υπόσκαφα τμήματα που ακολουθούν τα παραδοσιακά πρότυπα της τοπικής αρχιτεκτονικής, με στενά υψίκορμα ανοίγματα και διάσπαση του κτιρίου. Η πρόσβαση στο πρώτο τμήμα (Α) γίνεται μέσω μιας ράμπας που ακολουθεί το φυσικό έδαφος από το ψηλότερο σημείο του οικοπέδου και καταλήγει σε πλάτωμα με χώρο στάθμευσης πέντε αυτοκινήτων. Μέσω του κλιμακοστασίου γίνεται η πρόσβαση στο υπόσκαφο τμήμα (Β). Σε αυτό το τμήμα βρίσκονται οι χώροι διημέρευσης δηλαδή ο χώρος του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας και ένα κύριο υπνοδωμάτιο με το ιδιωτικό του λουτρό. Τρεις φωταγωγοί χρησιμοποιούνται για το φυσικό αερισμό και φωτισμό των χώρων, ενώ η πρόσβαση γίνεται και μέσω του υπαίθριου χώρου της κύριας όψης του. Μέσω μιας υπαίθριας σκάλας γίνεται η πρόσβαση στο χαμηλότερο επίπεδο- τμήμα (Γ). Στο τμήμα αυτό τοποθετούνται δύο υπνοδωμάτια με τα ιδιωτικά τους λουτρά. Συνολικά υλοποιούνται 206,57τ.μ. δόμησης, υπέργεια και υπόσκαφα, και δύο κολυμβητικές δεξαμενές 101,00τ.μ. και 38,52τ.μ..

(Τοπογραφικές Αποτυπώσεις, Μελέτη και
Επίβλεψη Στατικών)

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙ ΡΙΟΥ (2019)

Υπό ανέγερση διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο εμβαδού κύριων χώρων 175τ.μ., με υπόγειους βοηθητικούς χώρους 135τ.μ., στην περιοχή Πλατάνι Ρίου του Δήμου Πατρέων. Διαθέτει περιβάλλοντα χώρο 1.600τ.μ. και απρόσκοπτη θέα προς την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

(Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη/Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
NM ARCHITECTS

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΣΑΜΑΚΙΑ ΠΑΤΡΩΝ (2018)

Ανακαίνιση διωρόφου μονοκατοικίας εμβαδού 120τ.μ. (αρχικής κατασκευής 1974) στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Σαμακιάς του Δήμου Πατρέων. Διαθέτει περιβάλλοντα χώρο 6 στρεμμάτων και απρόσκοπτη θέα δυτικά προς τον Πατραϊκό Κόλπο.

(Τοπογραφικές/Αρχιτεκτονικές Αποτυπώσεις, Μελέτη/Επίβλεψη Στατικής Ενίσχυσης και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Ενεργειακή Αναβάθμιση)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΗΜ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

ΔΙΩΡΟΦΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ – ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ (2018)

Ανακατασκευή υφιστάμενης μονοκατοικίας του 1955, συνολικής επιφανείας 500τ.μ. στο Παλαιό Ψυχικό και μετατροπή της σε 3 ανεξάρτητες κατοικίες.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών, Τοπογραφικές – Στατικές Αποτυπώσεις).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ (2018)

Συγκρότημα 24 διαμερισμάτων τα οποία αναπτύσσονται σε πενταώροφο τμήμα πολυωρόφου οικοδομής που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού. Καλύπτουν συνολική επιφάνεια 800τ.μ. και προήλθαν από αλλαγή χρήσης υφιστάμενων χώρων γραφείων κατασκευής κατά το 1990, και εσωτερική ριζική ανακαίνιση.

(Μελέτη/Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΖΑΡΟΥΧΛΑ, ΑΚΡΑΤΑ (2018)

Διώροφη μονοκατοικία εμβαδού κύριων χώρων 120τ.μ., στον οικισμό Ζαρούχλας, της Δ.Ε. Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας. Διαθέτει περιβάλλοντα χώρο 500τ.μ. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.020μ και διαθέτει θέα προς τις πλαγιές του όρους Κράθης.

(Μελέτη/Επίβλεψη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

 

ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (2017)

Υπό ανέγερση διώροφη μονοκατοικία με σοφίτα συνολικού εμβαδού 210τ.μ.. Αναπτύσσεται σε διαμπερές οικόπεδο εμβαδού 500τ.μ. στο σχέδιο πόλεως Βίγλας και διαθέτει απρόσκοπτη θέα προς την λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

(Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΗΜ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ (2017)

Διώροφη Μονοκατοικία με Υπόγειο και Σοφίτα στον οικισμό Βασιλικού της Δ.Ε. Φαρρών, του Δήμου Ερυμάνθου συνολικού εμβαδού 300τ.μ.. Συνδυάζει στοιχεία της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με μοντέρνες γραμμές, σεβόμενη τον μορφολογικό χαρακτήρα του οικιστικού συνόλου.

(Μελέτη και Επίβλεψη Η/Μ Εγκαταστάσεων)

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΤΡΑΓΑΚΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (2016)

Συγκρότημα τουριστικών κατοικιών αποτελούμενο από 2 κατοικίες των 135τ.μ. και 1 κατοικία των 90τ.μ. με ιδιωτικές κολυμβητικές δεξαμενές 30τ.μ. και εξωτερικά Jacuzzi 10τ.μ. Διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό, ιδιωτικότητα και απρόσκοπτη θέα προς το Ιόνιο.

(Μελέτη Αρχιτεκτονικών, Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΙΟΝ. ΜΑΡΟΥΔΑΣ, ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΤΕΜΕΝΗ ΑΙΓΙΟΥ (2015)

Υπό ανέγερση διώροφη μονοκατοικία με σοφίτα συνολικού εμβαδού 265τ.μ. με υπαίθρια πισίνα 40τ.μ. Αναπτύσσεται σε διαμπερές οικόπεδο εμβαδού 2 στρεμμάτων.

(Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΗΜ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΣΥΧΑΙΝΑ ΠΑΤΡΩΝ (2015)

Διώροφη Μονοκατοικία με υπόγειο στα Συχαινά Πατρών συνολικού εμβαδού 600τ.μ. με κολυμβητική δεξαμενή 100τ.μ. και περιβάλλοντα χώρο 6 στρεμμάτων.

(Μελέτη Αρχιτεκτονικών, Στατικών και Κλιματισμού, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις, Επίβλεψη, Project Management).

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΥΛΛΗΝΗ (2015)

Πρόκειται για συγκρότημα 33 κατοικιών στην παραλία Μυρσίνης στην περιοχή της Κυλλήνης. Αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων και περιλαμβάνει αυτόνομες κατοικίες με ιδιωτικές κολυμβητικές δεξαμενές. Διαθέτουν ιδιωτικότητα και θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος.

(Πιστοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΙΣΟΓΕΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΓΟΥΒΑ ΠΑΤΡΩΝ (2013)

Ανακατασκευή, Ενεργειακή Αναβάθμιση και Επέκταση υφιστάμενης μονοκατοικίας του 1955, συνολικής επιφανείας 230τ.μ. επί της οδού Κανακάρη Ρούφου στην Γούβα Πατρών.

(Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΗΜ. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΤΕΜΕΝΗ (2012)

Συγκρότημα 8 διαμερισμάτων στην Τέμενη Αιγίου με την επωνυμία “le jardin de Temeni” το οποίο αποτελείται από 6 ισόγεια κτίρια συνολικού εμβαδού 500τ.μ. Βρίσκεται στην καρδιά του χωριού της Τέμενης σε πάρκο 8 στρεμμάτων με εσπεριδοειδή.

(Μελέτη και Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές Αποτυπώσεις).

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ (2012)

Διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο, εμβαδού 200τ.μ. με πισίνα 70τ.μ., επί της οδού Χαλκοκονδύλη, στην περιοχή Μποζαϊτικά του Δήμου Πατρέων. Διαθέτει περιβάλλοντα χώρο 4,5 στρεμμάτων και απρόσκοπτη θέα προς την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

(Μελέτη Στατικών και Μελέτη/Επίβλεψη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΑΘΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΡΩΜΑΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (2010)

Διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο εμβαδού κύριων χώρων 160τ.μ., στην περιοχή Ρωμανός του Δήμου Πατρέων. Διαθέτει περιβάλλοντα χώρο 4 στρεμμάτων και απρόσκοπτη θέα προς τον Πατραϊκό Κόλπο.

(Μελέτη/Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΠΕΛΕΚΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ (2009)

Πρόκειται για συγκρότημα 2 τουριστικών κατοικιών και 10 ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων δυναμικότητας 56 κλινών στην Παραλία Κοντογυαλού στον Πέλεκα Κερκύρας. Αναπτύσσεται σε έκταση 20 στρεμμάτων και περιλαμβάνει 6 κτίρια συνολικού εμβαδού 750τ.μ. και 6 κολυμβητικές δεξαμενές εμβαδού 540τ.μ. Όλες οι βίλες και τα διαμερίσματα διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι με πανοραμική θέα της Μεσογείου και της παραλίας του Κοντογυαλού, η οποία φημίζεται για το κάλος της και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

(Τοπογραφικές – Αρχιτεκτονικές Αποτυπώσεις, Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΒΑΣ. ΖΩΡΝΤΟΥ-ΜΠΑΡΛΟΥ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ