ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΙΟΥΣΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

gkiousas

Ο Γκιούσας Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1979, εισήχθη το 1997 στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (Dipartimento d’ Ingegneria Civile) της Πολυτεχνικής Σχολής (Facolta’ d’ Ingegneria) του Πανεπιστημίου της Μπολώνιας (Universita’ degli Studi di Bologna) και αποφοίτησε το 2003 από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών .

Τα έτη 2003-2005 παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) ο οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) Πολιτικού Μηχανικού στην κατεύθυνση του Αντισεισμικού Σχεδιασμού Κατασκευών. Από το 2003 διατηρεί και συνεχίζει το γραφείο του πατρός του Γκιούσα Κ. Ελευθερίου με τριακονταετή και πλέον παρουσία στον τομέα των κατασκευών στην Δυτική Ελλάδα, ασκώντας παράλληλα την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτιρίων.

Ειδικεύεται στον αντισεισμικό σχεδιασμό νέων κατασκευών ενώ διαθέτει υψηλή επιστημονική κατάρτιση στην ενίσχυση κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος. Κατά το διάστημα 2007-2010 διετέλεσε εκτιμητής και τεχνικός σύμβουλος της Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος. Είναι άριστος γνώστης της ιταλικής πολεοδομικής νομοθεσίας και οικοδομικών κανονισμών έχοντας επιβλέψει την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή του Arezzo της Φλωρεντίας.

ΣΟΦΙΑ
ΒΑΓΙΩΤΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

vagiota

Η Σοφία Βαγιώτα (Πάτρα 1982) αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών το 2005. Το 2007 έλαβε Master of Science στον Αστικό Σχεδιασμό από το TU Delft και Master of Arts στην Ιστορία της Τέχνης από το Leiden University, στην Ολλανδία.

Το 2014 ανακηρύχτηκε Διδάκτωρ Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Η εκπόνηση της έρευνας έχει τίτλο "Εγκληματικότητα και Πολεοδομία" με θέμα τη διερεύνηση κριτηρίων σχεδιασμού για την ασφάλεια του χώρου.

Από το 2008 συνεργάζεται με το τεχνικό γραφείο Daidalos Engineering με έδρα την Πάτρα, ως υπεύθυνη αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Aπό το 2015 έως το 2017 διετέλεσε παράλληλα Αξιολογητής στα Προγράμματα ΕΣΠΑ με θέμα Τουρισμός, Μεταποίηση και Υπηρεσίες.

Έχει συμμετάσχει σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, ερευνητικά έργα του Πανεπιστημίου Πατρών και έργο της έχει παρουσιαστεί και δημοσιευτεί σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

katopodis

Ο Κατωπόδης Ιωάννης γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1979, μεγάλωσε στην Πάτρα και το 1998 εισήχθη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών απ’ όπου αποφοίτησε το 2004.

Τα έτη 2005-2009 επέστρεψε στην Αθήνα για λογαριασμό της Τεχνικής Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων “Euroterra Capital” (www.euroterracapital.com) όπου εργάσθηκε σαν υπεύθυνος για την κατασκευή κτιριακών έργων, την ανεύρεση και ανάδειξη νέων ακινήτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής και την οικονομοτεχνική διαχείριση των ακινήτων της εταιρείας (project manager on construction and real estate projects)

Από το έτος 2009 έως σήμερα εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας το Τεχνικό του Γραφείο στην Πάτρα με έμφαση στον σχεδιασμό, την πολεοδομική αδειοδότηση και την κατασκευή ιδιωτικών κτιριακών έργων (turnkey projects) ενώ από το 2017 συνεργάζεται με την κατασκευαστική εταιρεία “DAIDALOS” στην επίβλεψη και την κατασκευή κτιριακών έργων (project manager on construction projects).

ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.

meimaroglou

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΒΛΑΧΟΥ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.

vlahou

ΘΕΟΔΩΡΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

karamanou

ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

mpakopoulos

ΜΑΡΙΑ
ΜΑΖΑΡΑΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

mazaraka

ΚΛΕΟΝΙΚΗ
ΡΑΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

rautakopoulou

ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΜΟΝΙΚΑ
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

vitsaxaki

ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

andreas-kyriakopoulos

ΛΕΝΑ
ΝΤΑΜΠΑΣΗ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

dabasi

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.

athanasiou_1

ΜΑΡΙΑ
ΦΛΕΓΓΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

flegga-maria

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΕΞΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.

eleftheria-mexi