ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
"RES, NON VERBA"

APOLLONION RESORT & SPA

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων στα Ματζαβινάτα Ληξουρίου Κεφαλληνίας δυναμικότητας 128 δωματίων και 298 κλινών στο δρόμο προς την παραλία του Ξι. Αναπτύσσεται σε 12 κτίρια συνολικής επιφάνειας 12.000τ.μ. και διαθέτει 4 κοινόχρηστες κολυμβητικές δεξαμενές 800τ.μ.. Παρέχει health & spa center, συνεδριακό χώρο, και πινακοθήκη έκθεσης έργων τέχνης . Αντλεί στοιχεία από την παράδοση της Κεφαλλονίτικης αρχιτεκτονικής, διατηρώντας τον χαρακτήρα του νησιού.

(Τοπογραφικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ΑΣΤΕΡΙΑΣ

Υπό ανέγερση ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων στους Σουλλάρους Ληξουρίου Κεφαλληνίας δυναμικότητας 137 δωματίων και 259 κλινών. Αναπτύσσεται σε 22 κτίρια συνολικής επιφάνειας 11.200τ.μ. και περιλαμβάνει 1 κοινόχρηστη και 40 ατομικές κολυμβητικές δεξαμενές 2.100τ.μ.. Διαθέτει απρόσκοπτη θέα προς τους Βαρδιάνους, καθώς τα κτίρια αναπτύσσονται σε διαφορετικές στάθμες εκμεταλλευόμενα την κλίση του οικοπέδου. Η κλίμακα των κτιρίων, η σαφής συμμετρική ανάπτυξη και η στέγη, αποτελούν βασικά στοιχεία σύνθεσης. Η επανερμηνεία της τοπικής αρχιτεκτονικής αποτελεί βασικό συνθετικό εργαλείο και διαμορφώνει συνθήκες εντοπιότητας στην ταυτότητα του έργου.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

WHITE OLIVE ELITE

Υπό ανέγερση Ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων στον Λαγανά Ζακύνθου δυναμικότητας 203 δωματίων και 528 κλινών. Αποτελείται από 17 κτίρια (2 υφιστάμενα και 15 νέα) συνολικής επιφάνειας 10.300τ.μ., τα οποία διατάσσονται στην περίμετρο του οικοπέδου, με στόχο να δημιουργηθεί μια εσωτερική αυλή-αγκαλιά με 3 πισίνες συνολικού εμβαδού 490τ.μ., στην οποία στρέφονται οι πτέρυγες των δωματίων. Τα κτίρια βρίσκονται σε επαφή μεταξύ τους και μοιράζονται τα κλιμακοστάσια του συγκροτήματος. Το σχήμα του οικοπέδου και ο προσανατολισμός του, καθορίζουν τις βασικές συνθετικές αποφάσεις για το συγκρότημα. Οι όγκοι του συγκροτήματος διασπώνται και η αντίληψη του επισκέπτη καθορίζεται από οπτικές φυγές.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

WHITE OLIVE PREMIUM

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων στον Λαγανά Ζακύνθου δυναμικότητας 136 δωματίων και 269 κλινών. Αναπτύσσεται σε 4 κτίρια συνολικής επιφάνειας 6.900τ.μ. και περιλαμβάνει τρεις υπαίθριες κολυμβητικές εμβαδού 220τ.μ., 115τ.μ. και 130τ.μ.. Προέρχεται από την λειτουργική συνένωση και αναβάθμιση τριών διαφορετικών όμορων ξενοδοχείων, ενός νεοαναγειρόμενου, ενός προς αποπεράτωση, και ενός λειτουργούντος το οποίο ανακαινίστηκε ριζικά.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Επεκτάσεων , Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ZANTEKARRAS

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων στον Πλάνο Ζακύνθου δυναμικότητας 113 δωματίων και 254 κλινών. Αναπτύσσεται σε 4 κτίρια συνολικής επιφάνειας 6.100τ.μ. και περιλαμβάνει 3 κολυμβητικές δεξαμενές 600τ.μ.. Η επέκταση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ξεκίνησε το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα αποτελώντας μία από τις πλέον δυναμικές τουριστικές επενδύσεις στο νησί της Ζακύνθου.

(Μελέτη και Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

SELYRIA

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων στο Τσιλιβί Ζακύνθου δυναμικότητας 93 δωματίων και 190 κλινών. Αποτελεί έναν τεθλασμένο γραμμικό όγκο ο οποίος δημιουργεί δύο «αγκαλιές» σχήματος Π γύρω από τις οποίες στρέφονται οι πτέρυγες των δωματίων. Στις αρθρώσεις των πτερύγων τοποθετούνται οι κοινόχρηστοι χώροι. Ο κτιριακός όγκος αναπτύσσεται σε επιφάνεια 5.900τ.μ. και εξυπηρετείται από δύο κολυμβητικές δεξαμενές συνολικού εμβαδού 350τ.μ.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

MOXY PATRA MARINA

Ξενοδοχείο 3 αστέρων εντός οικοπέδου εμβαδού 1.563,57 μ2, επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Κύπρου & Αμμοχώστου, στην Τερψιθέα Πατρών δυναμικότητας 116 δωματίων και 200 κλινών, το οποίο λειτουργούσε από το 1970 με την ονομασία «Μωρέας» και ανακαινίστηκε πλήρως το έτος 2019. Αναπτύσσεται σε 8 στάθμες συνολικής επιφάνειας 5.600τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα στον ακάλυπτο χώρο. Το κτίριο, αντιμετωπίστηκε ως τοπόσημο του παραλιακού μετώπου της Πάτρας, και μεταμορφώθηκε σε ένα εξελιγμένο χώρο σύγχρονης αισθητικής, που σκοπό έχει να προσεγγίσει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πιο διαδραστικού κοινού της πόλης: των νέων, των φοιτητών και των ταξιδιωτών. Με μότο «Now and Wow» και τεχνολογικά προηγμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, το Moxy Patra Marina είναι ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, τόσο για τη χώρα όσο και για την τοπική κοινωνία. Αποτελεί ένα σημαντικό έργο για τον τουρισμό της Πάτρας που στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά στη δημιουργία κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών αξιών.

(Τοπογραφικές – Αρχιτεκτονικές – Στατικές Αποτυπώσεις)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
MINTZAS TECHNICAL OFFICE

EMELISSE HOTEL

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων στην Παραλία Έμπλυση του Φισκάρδου Κεφαλληνίας δυναμικότητας 64 δωματίων και 140 κλινών. Αναπτύσσεται σε 18 κτίρια συνολικής επιφάνειας 5.500τ.μ. και περιλαμβάνει 7 κοινόχρηστες πισίνες συνολικού εμβαδού 700τ.μ.. Ψηφίστηκε από τους THE SUNDAY TIMES ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης.

(Μελέτη και Επίβλεψη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές – Αρχιτεκτονικές – Στατικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΛΕΞ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ZANTE SUN RESORT

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων στην Λιθακιά Ζακύνθου δυναμικότητας 79 δωματίων και 149 κλινών. Αναπτύσσεται σε 4 κτιριακά συγκροτήματα συνολικής επιφάνειας 5.400τ.μ. Κεντρικά τοποθετημένο το υδάτινο στοιχείο της πισίνας συνολικού εμβαδού 850τ.μ. συμβάλλει στην ενοποίηση των επί μέρους χώρων του ξενοδοχείου, δημιουργώντας μια μεγάλη εσωτερική αυλή. Οι επικλινείς οροφές συνδέονται με τις διαγώνιες χαράξεις των κτιριακών όγκων, τονίζοντας ταυτόχρονα τις πολλαπλές θεάσεις προς την αυλή.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων , Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Υπό ανέγερση/αποπεράτωση παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων στην Παναγοπούλα Αιγιαλείας δυναμικότητας 77 δωματίων και 158 κλινών. Αναπτύσσεται σε 15 κτίρια συνολικής επιφάνειας 4.900τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστη κολυμβητική δεξαμενή 250τ.μ. και θεματικό ενυδρείο.

(Τοπογραφικές Αποτυπώσεις, Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
SAKKIS ENGINEERING

WHITE OLIVE PREMIUM LINDOS

Πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα κατηγορίας 4 αστέρων στην θέση «Πεύκοι» Λίνδου Ρόδου, δυναμικότητας 97 δωματίων και 195 κλινών. Το συγκρότημα καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 3.500τ.μ. και αναπτύσσεται σε γήπεδο 8.000τ.μ. Αποτελείται από δεκαέξι (16) κτίρια και διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με ένα πολυγήπεδο και δύο (2) πισίνες εκ των οποίων η μία είναι παιδική. Πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις που αφορούσαν την αναδιαμόρφωση των όψεων, την αλλαγή διαρρύθμισης για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας των κοινόχρηστων χώρων υποδοχής και εστιατορίου, την ριζική ανακαίνιση όλων των δωματίων, την εξασφάλιση πρόσβασης και διαμονής για ΑΜΕΑ, και την ενεργειακή αναβάθμιση του συγκροτήματος συνολικά. Στα κτίρια δωματίων, γίνεται ανακαίνιση χωρίς τροποποίηση των δωματίων, για την αισθητική τους αναβάθμιση και την βελτίωση της λειτουργικότητας σε συνδυασμό με τα απαιτούμενα κριτήρια για την λειτουργία του Ξενοδοχείου.

(Τοπογραφικές Αποτυπώσεις , Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

WHITE OLIVE ELITE HOTEL – ΡΕΘΥΜΝΟ

 Πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα κατηγορίας 5 αστέρων στην θέση «Σφακάκι» Ρεθύμνου Κρήτης, δυναμικότητας 70 δωματίων και 167 κλινών. Το συγκρότημα καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 3.500τ.μ. και αναπτύσσεται σε παραλιακό γήπεδο 3.500τ.μ. Αποτελείται ένα πενταώροφο κτίριο και διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με τρεις (3) πισίνες εκ των οποίων η μία είναι παιδική. Πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις που αφορούσαν την στατική ενίσχυση, την αναδιαμόρφωση των όψεων, την αλλαγή διαρρύθμισης για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας των κοινόχρηστων χώρων υποδοχής και εστιατορίου, την ριζική ανακαίνιση όλων των δωματίων, την εξασφάλιση πρόσβασης και διαμονής για ΑΜΕΑ, και την ενεργειακή αναβάθμιση του συγκροτήματος συνολικά.

(Τοπογραφικές Αποτυπώσεις , Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ TSOLAKIS ARCHITECTS

KERI VILLAGE & SPA

Το ξενοδοχείο Keri Village & Spa 4* βρίσκεται σε εξοχική περιοχή κοντά στο χωριό Αγαλάς σε απόσταση 2χλμ από την Λίμνη Κεριού της Ζακύνθου. Αποτελείται από 6 κτιριακά συγκροτήματα επιφανείας 3.300τ.μ. με 48 διαμερίσματα των 152 κλινών και διαθέτει κολυμβητικές δεξαμενές εμβαδού 250τ.μ. Αναπτύσσεται σε γηπεδική έκταση 22 στρεμμάτων. Προσφέρει εμπειρίες σε ζευγάρια που αναζητούν προσιτή πολυτέλεια σε ένα περιβάλλον ειδικά σχεδιασμένο για χαλάρωση & ρομαντισμό.

(Τοπογραφικές, Αρχιτεκτονικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας, Μελέτη Ενεργειακής Αναβάθμισης)

GARDELLI RESORT

Συγκρότημα δύο ξενοδοχείων στον Λαγανά Ζακύνθου δυναμικότητας 80 δωματίων και 150 κλινών. Αποτελείται από τριώροφο κτίριο εμβαδού 2.000τ.μ. με πισίνα 210τ.μ. και τριώροφο κτίριο 1.300τ.μ. με πισίνα 140τ.μ. Το συγκρότημα κατασκευάστηκε αρχικά στα τέλη της δεκαετίας του 70’ και ανακαινίστηκε πλήρως το 2011.

(Μελέτη και Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ENALION SUITES

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 3 αστέρων τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων στην Λάσση Αργοστολίου Κεφαλληνίας δυναμικότητας 26 διαμερισμάτων και 90 κλινών. Αναπτύσσεται σε 6 κτίρια συνολικής επιφάνειας 2.900τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα 200τ.μ.. Είναι χτισμένο μέσα σε έναν κατάφυτο κήπο εναρμονισμένο με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, πάνω ακριβώς στον όρμο της Παλαιοσταφίδας δίνοντας την αίσθηση ότι ταξιδεύει στη θάλασσα, όπως εξάλλου δηλώνει και το όνομά του.

(Τοπογραφικές – Αρχιτεκτονικές – Στατικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας)

ELEGANCE SUITES

Ξενοδοχείο 5 αστέρων κλασσικού τύπου στο Τραγάκι Ζακύνθου, δυναμικότητας 24 δωματίων και 49 κλινών. Πρόκειται για κτίριο 2.800τ.μ. το οποίο κατασκευάστηκε αρχικά το 1984 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2015. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος και διαθέτει περιβάλλοντα χώρο 14 στρεμμάτων, κοινόχρηστη πισίνα 220τ.μ. και 5 ιδιωτικές πισίνες.

(Μελέτη Αρχιτεκτονικών, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Ι. ΑΓΑΛΙΑΝΟΣ, ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

SANT’ AGATA VILLAS

Πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων στην θέση «Αγία Αγάθη» Ληξουρίου Κεφαλονιάς, δυναμικότητας 4 διαμερισμάτων και 16 κλινών. Αναπτύσσεται σε 4 κτίρια διαμερισμάτων επιφάνειας 115τ.μ. το καθένα, τα οποία διαθέτουν ατομική κολυμβητική δεξαμενή 50τ.μ.. Στο συγκρότημα περιλαμβάνεται κοινόχρηστο κτίριο εξυπηρέτησης εμβαδού 135τ.μ.. Έχει ανεγερθεί σε έκταση 15 στρεμμάτων και διαθέτει πανοραμική θέα προς τις νήσους Βαρδιάνους.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

KALLIRROE

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 3 αστέρων στον Άγιο Γεώργιο Ρίου Πατρών δυναμικότητας 34 δωματίων και 70 κλινών. Αναπτύσσεται σε 4 τριώροφα κτίρια συνολικής επιφάνειας 2.400τ.μ. και περιλαμβάνει κολυμβητική δεξαμενή 50τ.μ. και συνεδριακό χώρο. Συγκαταλέγεται στα κορυφαία business hotels της δυτικής Ελλάδος.

(Μελέτη και Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών και Στατικών, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΚΩΝ. ΑΓΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

HOTEL & SPA FILOXENIA KALAVRITA

Ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων σε κτίριο τριών ορόφων με υπόγειο, πατάρια και σοφίτες συνολικής επιφάνειας 2.000τ.μ. Διαθέτει 28 δωμάτια, εστιατόριο και spa. Κατασκευάστηκε αρχικά το 1986 και ανακαινίστηκε κατά τα έτη 2005 και 2017. Η πέτρα, το ξύλο, και τα ζεστά χρώματα κοσμούν τους χώρους του ξενοδοχείου, το οποίο εντάσσεται μορφολογικά ήπια στην αρχιτεκτονική της ιστορικής πόλης των Καλαβρύτων.

(Μελέτη και Επίβλεψη Μέτρων Πυρασφάλειας).

EDELWEISS

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 3 αστέρων τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων στο Αργάσι Ζακύνθου δυναμικότητας 19 διαμερισμάτων και 60 κλινών. Αναπτύσσεται σε 3 κτίρια συνολικής επιφάνειας 1.700τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα 135τ.μ.. Προέκυψε από την πολεοδομική συνένωση και αναβάθμιση όμορων κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων σε θεσπέσια τοποθεσία στον οικισμό Αργασίου.

(Μελέτη και Επίβλεψη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Τοπογραφικές – Αρχιτεκτονικές – Στατικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

B4B ATHENS SIGNATURE

Ξενοδοχείο 4 αστέρων επί της οδού Θεοφιλοπούλου 18, στον Νέο Κόσμο του Δήμου Αθηναίων δυναμικότητας 32 δωματίων και 48 κλινών. Αναπτύσσεται σε 5 στάθμες συνολικής επιφάνειας 1.600τ.μ. Διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης και roof-garden με θέα την Ακρόπολη. Προέρχεται από την μετατροπή κτιρίου γραφείων κατασκευής κατά το έτος 1995 και την ριζική ανακαίνιση αυτού.

(Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων , Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS

PERATZADA 1811

Ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Βαθύ Ιθάκης, δυναμικότητας 18 δωματίων και 37 κλινών. Πρόκειται για νεοκλασική έπαυλη τεσσάρων κτιρίων συνολικού εμβαδού 1.300τ.μ., αρχικής κατασκευής κατά το 1811, η οποία το 1999 μετατράπηκε σε boutique ξενοδοχείο. Δεσπόζει στο λιμάνι του Βαθέως προς το οποίο διαθέτει απρόσκοπτη θέα.

(Αρχιτεκτονικές Αποτυπώσεις, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΛΕΞ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ALAMIS LUX

Υπό ανέγερση Ξενοδοχείο 3 αστέρων στον Πλάνο Ζακύνθου δυναμικότητας 21 δωματίων και 47 κλινών. Αναπτύσσεται σε 2 διώροφα κτίρια με σοφίτα και υπόγεια συνολικής επιφάνειας 1.200τ.μ. τα οποία διατάσσονται σε σχήμα Γ, με στόχο να δημιουργηθεί μια εσωτερική αυλή – αγκαλιά με δύο πισίνες εμβαδού 150τ.μ., στην οποία στρέφονται οι πτέρυγες των δωματίων. Όγκοι λευκής απόχρωσης δημιουργούν εσοχές και προεξοχές και συνδυάζονται με διάτρητα μεταλλικά λευκά πανέλα (κλοστρά) τα οποία διαμορφώνουν σκιερούς ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους

(Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών, Μελέτη και Επίβλεψη Στατικών και Η/Μ Εγκαταστάσεων).

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
TSOLAKIS ARCHITECTS, SOULIS&BERLIC

NAIADES VILLAS

Ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων στα Νιφορέικα Αχαΐας δυναμικότητας 18 διαμερισμάτων και 54 κλινών. Αναπτύσσεται σε 10 κτίρια συνολικής επιφάνειας 1.000τ.μ. και περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα 120τ.μ.. Έχει ανεγερθεί σε έκταση 4 στρεμμάτων σε απόσταση 80μ από την παραλία του ομώνυμου οικισμού.

(Μελέτη και Επίβλεψη Αρχιτεκτονικών και Στατικών, Έκδοση Αδειών Λειτουργίας).